Pagina's

woensdag 22 juli 2015

het aanbieden van de zomer cocktail jurken tegen gereduceerde prijzen

smiljurken.nl, een populaire online winkel verkoopt celebrity geïnspireerde mode-producten, heeft onlangs aangekondigd grote kortingen op hun zomer mode cocktailjurken. Het bedrijf heeft meer dan 1000 stijlen van de lange en korte jurken die geschikt zijn voor een breed scala van de zomer evenementen zoals huwelijk en cocktailparty zou zijn.
smiljurken.nl ontwerpen en maken van hoge kwaliteit trendy speciale gelegenheid jurken en accessoires. De stoffen ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit satijn, chiffon en katoen. Hun producten zijn voorzien van een breed scala van modellen en allerlei kleuren. Al hun producten moeten zeer strenge kwaliteitscontroles passeren voordat ze verscheept naar klanten. Het vakmanschap van de jurken gemaakt door smiljurken.nl is super. Hun productie team bestaat uit professionele kleermakers met diepgaande ervaring van het maken van zowel formele en casual jurken.
De meeste van de zomer jurken op smiljurken.nl zijn gemaakt van dunne, ademende chiffon stof. Ze zijn trendy, licht van gewicht en comfortabel om te dragen. De ontwerpen weerspiegelen de nieuwste celebrity fashion.
Over smiljurken.nl
smiljurken.nl, opgericht in 2010, heeft tienduizenden celebrity geïnspireerde formele jurken voor meisjes over de hele wereld tijdens de afgelopen 5 jaar. Zij hebben meer en meer herhaalde klanten dankzij hun kwalitatief hoogwaardige producten en vriendelijke klantenservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten