Pagina's

woensdag 22 juli 2015

cocktail jurken geïnspireerd door beroemdheden in verkoop

veel sexy cocktail jurken geïnspireerd door beroemdheden zijn onlangs toegevoegd aan formele kleding collecties smiljurken.nl.com's. nu, smiljurken.nl.com is het aanbieden van grote kortingen op al deze nieuw ontworpen jurken, tot 70% korting. het bedrijf streeft naar dames hulp van over de hele wereld om honderden dollars op waardevolle, trendy formele outfits te slaan.
smiljurken.nl.com is een bekend merk in de rode loper mode speciale gelegenheid jurken. hun jurken zijn populair bij zowel jonge dames en verfijnde dames die nooit een compromis op kwaliteit en stijl. betaalbare lage prijzen en hoge kwaliteitsstandaard breng het bedrijf meer nieuwe klanten over de hele wereld. het merendeel van de cocktailjurken eerder geprijsd meer dan $ 150 zijn nu beschikbaar op minder dan $ 90. smiljurken.nl.com biedt ook korting express lijndienst op haar outfits.
smiljurken.nl.com streeft naar betaalbare trendy jurkjes en vriendelijke klantenservice te bieden aan alle klanten. haar jurken zijn voorzien van trendy designs, prachtige looks en delicate vakmanschap. het bedrijf biedt ook gratis express verzending van tijd tot tijd.
"we zijn het aanbieden van deze speciale korting om nieuwe klanten aan te trekken en te laten zien ons hart voelde waardering voor onze oude klanten voor hun bedrijf en ondersteuning. we zijn bereid om meer kwaliteit celebrity geïnspireerd cocktailjurken te bieden in 2015 aan onze klanten tegen betaalbare prijzen ", zegt tom fung, ceo van celeb (hk) co., ltd, die loopt van de online store.
smiljurken.nl.com heeft ontworpen meer dan 3000 formele jurken in de afgelopen 5 jaar, zoals avondjurken, cocktailjurken, bruidsmeisje jurken en optocht jurken, alle tegen verrassend betaalbare prijzen. de meeste van de stijlen zijn geïnspireerd door de beroemde jurken te zien op de grote rode loper evenementen zoals de oscars, grammy awards, golden globe awards.
"wij streven ernaar om alle dames winkelen bij smiljurken.nl.com te kleden als een echte ster en stijlvol opvallen op hun evenementen met slechts een fractie van de kosten. we hebben ook een cash back programma die onze klanten helpen om hun budget nog verder te verlagen zonder concessies mode en stijl ", voegde tom.
over smiljurken.nl
smiljurken.nl is een toonaangevende fabrikant en leverancier van high-end en formele jurken middle-end vrouwen, en is het aanbieden van meer dan 3000 verschillende stijlen van vrouwen jurken (goedkope prom jurken, bruidsmeisje jurken, en nog veel meer). ze hebben een grote ervaring in het maken celebrity look alike jurken die ze heeft gemaakt de # 1 online winkel verkoopt celebrity geïnspireerde jurken, schoenen en andere mode-producten. goede klantenservice, hoge kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen, zijn de redenen om smiljurken.nl kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten