Pagina's

dinsdag 25 december 2012

Jovani biedt 2013 lijn van het huwelijk & bruidsmeisjekleding


Er is een koele handomdraai in de lucht en het gevoel van elektriciteit als Kerstmis en Nieuwjaar nadert. Terwijl de feesten en evenementen die plaatsvinden in de loop van de maand die de focus, zijn gedachten ook gericht op quality time doorbrengen met die ene speciale persoon. Tijdens de vakantie, zijn er volop mogelijkheden voor koppels te binden, zij het in de voorzijde van de open haard, terwijl het knippen van een boom, of op een fancy engagement met goede vrienden.
Vele paren intensiveren hun relatie aan het eind van het jaar door het harden van hun engagement. De tijd kan dicht trekken voor een uitwisseling van de geloften. Voor de bruid-to-be in 2013, in New York gevestigde modehuis Jovani biedt een verzameling van trouwjurken en bruidsmeisje jurken, in aanvulling op de feestelijke en leuke couture kleding die nu wordt beschouwd als beroemdheid jurken. Voor de deelnemers aan dit huwelijk december of voor bruiloften schreden nadert, Jovani presenteert bruidskleding die zowel klassiek mooi en cutting-edge.

Het is zeldzaam dat een gerenommeerde high-end designer staat bekend om het maken van fijne bruidsjurken, evenals prom jurken en cocktailjurken. Al meer dan 30 jaar hebben briljante ontwerpers bij de Jovani familie, waardoor het etiket aan haar collectieve creatieve proces uit te breiden in de richting van een groot aantal categorieën van formele slijtage. Elke bruid is mooi op een manier die haar persoonlijkheid en gevoel voor mode past als ze kiest voor een bruiloft jurk van Jovani.

De bruid-to-be met klassieke, romantische smaak kan kiezen voor een zachte jurk vast met een lavendel boog en een gegolfde trein. Voor de vrouw op jacht naar een jurk die zowel vintage en modern, kan de klant kiezen een bruiloft jurk die een kanten overlay en een ceintuur in de taille lijn, gecombineerd met een sjaal en een cocktail-stijl hoofdtooi heeft. Veel van de bruidsjurken onlangs vrijgegeven door Jovani zijn voorzien van de populaire zeemeermin rok stijl. De bruid zal zowel elegant en up-to-date tijdens het lopen door het gangpad.

Er zijn vele wegen een bruid kan nemen bij het selecteren van een trouwjurk. Het is vaak de versieringen en fijne details die de vrouw naar haar hart op een bepaalde jurk te leiden. De stiksels van extra stoffen - bijvoorbeeld een kanten overlay op de rok - wordt uitgevoerd door Jovani kleermakers met de grootste aandacht en zorg.

Elk van de kleine edelstenen verfraaien een zoom of taille is vakkundig vastgezet. De energie gestoken in de richting van de fijnere punten van de jurk is wat de oorzaak van klanten over de hele wereld om een ​​Jovani jurk te zien als niet alleen een kledingstuk, maar als een kunstwerk.

Jovani biedt prachtige jurken voor de blozende bruid, evenals tal van designer jurken voor bruidsmeisjes en bloem meisjes. SMIL bruidsjurken online

Geen opmerkingen:

Een reactie posten