Pagina's

donderdag 13 december 2012

Voel Je Je geinspireerd deur Ashley's trouwjurk?

Ashley Hebert en sprookjeshuwelijk JP Rosenbaum's op 1 december was een affaire te onthouden, en we kunnen niet wachten om deze twee te worden man en vrouw zien tijdens hun ABC bruiloft speciaal op Friday 16th!

Ashley droeg een prachtige Randi Rahm fit-en-flare jurk een hand-gerolde verwijderbare trein, die was uitgerust om al haar rondingen omhelzen. "Ze is als een petite barbiepop," Randi vertelt InStyle. "Ik wilde accentueren haar achterste-het had een echte Jessica Rabbit knuffel-the-tush voelen!" Ashley's trein was 14 meter lang en 40 pond, maar Ash zegt dat het was helemaal de moeite waard. "Het was verbonden met de bovenkant van mijn rug, dus wandelen op en neer de trap was alsof ik op de sportschool!"

Ashley gekoppeld haar jurk met zachte roze 4,5 inch Manolos - exact dezelfde stijl die Carrie Bradshaw droeg in de Sex and the City film! Ze koos Fiji door OPI voor haar nagels (tot bruiloft kleuren van roze, champagne en ivoor wedstrijd), en hield haar haar en make-up "zacht en romantisch."

Ondertussen, JP droeg een Hugo Boss smoking, gecombineerd met bretels - Ashley's favoriet. "Ik maakte een keer een reactie, toen hij droeg bretels dat hij sexy uitzag, dus ik ben blij dat hij het ​​gedaan heeft," Ashley zegt. "Er is niets sexier dan een kerel in bretels!"

Amen voor dat, sista. Voel je je geïnspireerd door huwelijk Ashley's? U kunt kopen haar jurk (The Ashley Alli) op Randi Rahm, en haar schoenen zijn beschikbaar voor speciale bestelling bij Manolo Blahnik! Voel Je Je geinspireerd deur Ashley's trouwjurken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten