Pagina's

dinsdag 25 december 2012

strapless prinses bruidsjurk strapless ivoor natuurlijke


strapless prinses bruidsjurk
hals: strapless
stof: satijn, taft trouwjurk
verfraaiing: borduurwerk
kleur: ivoor
taille: natuurlijke
zoom trein: vloer-lengte trouwjurk
vorm van het lichaam: appel, omgekeerde driehoek, rechthoek, petite, zandloper, peer, grote maten, mist
Stijl: Klassiek & tijdloos, elegant en luxueus
trouwlocaties: kerk, hal
seizoen: lente, herfst, winter
opgepikt rok gemaakt van taft is elegant en gorgeous.this de groep vloer lengte trouwjurk is een strapless a-lijn halter mouwloze applique opgehaald up.tight lijfje is versierd met prachtige applique. hoe design vloer lengte rok. de details van het boek zijn rits ontwerp. vanaf: smil prinses trouwjurken

Jovani biedt 2013 lijn van het huwelijk & bruidsmeisjekleding


Er is een koele handomdraai in de lucht en het gevoel van elektriciteit als Kerstmis en Nieuwjaar nadert. Terwijl de feesten en evenementen die plaatsvinden in de loop van de maand die de focus, zijn gedachten ook gericht op quality time doorbrengen met die ene speciale persoon. Tijdens de vakantie, zijn er volop mogelijkheden voor koppels te binden, zij het in de voorzijde van de open haard, terwijl het knippen van een boom, of op een fancy engagement met goede vrienden.
Vele paren intensiveren hun relatie aan het eind van het jaar door het harden van hun engagement. De tijd kan dicht trekken voor een uitwisseling van de geloften. Voor de bruid-to-be in 2013, in New York gevestigde modehuis Jovani biedt een verzameling van trouwjurken en bruidsmeisje jurken, in aanvulling op de feestelijke en leuke couture kleding die nu wordt beschouwd als beroemdheid jurken. Voor de deelnemers aan dit huwelijk december of voor bruiloften schreden nadert, Jovani presenteert bruidskleding die zowel klassiek mooi en cutting-edge.

Het is zeldzaam dat een gerenommeerde high-end designer staat bekend om het maken van fijne bruidsjurken, evenals prom jurken en cocktailjurken. Al meer dan 30 jaar hebben briljante ontwerpers bij de Jovani familie, waardoor het etiket aan haar collectieve creatieve proces uit te breiden in de richting van een groot aantal categorieën van formele slijtage. Elke bruid is mooi op een manier die haar persoonlijkheid en gevoel voor mode past als ze kiest voor een bruiloft jurk van Jovani.

De bruid-to-be met klassieke, romantische smaak kan kiezen voor een zachte jurk vast met een lavendel boog en een gegolfde trein. Voor de vrouw op jacht naar een jurk die zowel vintage en modern, kan de klant kiezen een bruiloft jurk die een kanten overlay en een ceintuur in de taille lijn, gecombineerd met een sjaal en een cocktail-stijl hoofdtooi heeft. Veel van de bruidsjurken onlangs vrijgegeven door Jovani zijn voorzien van de populaire zeemeermin rok stijl. De bruid zal zowel elegant en up-to-date tijdens het lopen door het gangpad.

Er zijn vele wegen een bruid kan nemen bij het selecteren van een trouwjurk. Het is vaak de versieringen en fijne details die de vrouw naar haar hart op een bepaalde jurk te leiden. De stiksels van extra stoffen - bijvoorbeeld een kanten overlay op de rok - wordt uitgevoerd door Jovani kleermakers met de grootste aandacht en zorg.

Elk van de kleine edelstenen verfraaien een zoom of taille is vakkundig vastgezet. De energie gestoken in de richting van de fijnere punten van de jurk is wat de oorzaak van klanten over de hele wereld om een ​​Jovani jurk te zien als niet alleen een kledingstuk, maar als een kunstwerk.

Jovani biedt prachtige jurken voor de blozende bruid, evenals tal van designer jurken voor bruidsmeisjes en bloem meisjes. SMIL bruidsjurken online

zaterdag 15 december 2012

MerleDress Aangekondigd New Arrivals in Trouwjurken 2013 Collectie - Kanten Trouwjurken

Kanten trouwjurken van MerleDress zal voortdurend worden bijgewerkt met nieuwe aankomst met de nieuwste trends en klassieke ontwerpen die nooit uit te gaan van stijl. Ze zijn perfect voor een feestje of gewoon een leuke jurk te voegen aan garderobe van een meisje. Daarnaast zal MerleDress binnenkort met de "kant 2013 prom dresses" serie.

donderdag 13 december 2012

Kanten trouwjurk met een halve sleeve satijn Off-The-Shoulder

Kanten trouwjurk met een halve sleeve satijn Off-The-Shoulder
hals: off-the-shoulder trouwjurk, gegratineerde-edge
verfraaiing: kant trouwjurk, bloem (en), knoppen
mouwlengte: half mouw
silhouet: baljurk trouwjurk
stof: satijn
getoond kleur: ivoor
taille: natuurlijke
zoom trein: rechter trein
Terug Details: rits
volledig gevoerd: ja
ingebouwde beha: ja
trouwlocaties: kerk, hal
seizoen: lente, herfst, zomer, winter
vorm van het lichaam: mist, peer, petite, grote maten, rechthoek, appel, zandloper, omgekeerde driehoek
Het is een kanten bruidsjurk met de schouder hals. de ivoren satijnen trouwjurk met de helft van hoesontwerp is zeer elegant. het borduurwerk kant half mouw t-shirt is een kenmerk van de trouwjurk ontwerpen. Het is een klassiek en tijdloos, elegant en luxe trouwjurk. smil trouwjurk is uw beste keuze. verder vanaf: kant trouwjurken

Over Smil Trouwjurken winkel

Over Smil Trouwjurken winkel
Elk meisje droomt van het hebben van een mooie, romantische bruiloft, trouwen in de bloem deur. SMIL (So Much In Love) is een professionele Wedding Dresses UK bedrijf. Hier bieden wij tal van trouwjurken, avondjurken, Avondjurk, Celebrity Trouwjurken, Zwangerschaps Trouwjurken, etc om u te helpen behouden ons het liefste geheugen op de meest onvergetelijke moment in je leven. Niet tevreden met onze huidige producten? Of u specifieke ideeën voor uw bruiloft. Al deze kan worden voorgesteld door onze SMIL op maat gemaakte trouwjurken service. Op dit moment hebben we een uitstekend team van gespecialiseerde bedrijven, een professionele ontwerper, kunnen wij produceren jurken in elke grootte, kleur en stijl. Neem contact met ons, met ons te delen wat je denkt. So Much In Love jurken online!

Galajurken halve mouwen jade chiffon v-hals kristal

hals: v-hals avond Galajurken geïnspireerd door gouden bol
Mouwlengte: bladerdeeg / ballon half mouw
versieringen: beading, kristal detaillering, draperen, side draperen
stof: chiffon jade
getoond kleur: jade
taille: empire
zoom / trein: vegen / borstelen trein
gelegenheid: prom, formeel 's avonds, militaire bal
seizoen: lente, zomer, herfst, winter
vorm van het lichaam: appel, zandloper, omgekeerde driehoek, peer, rechthoek, grote maten, petite, mist
jade chiffon v-hals avond Galajurken half mouw kristal detaillering. vanaf: smil Galajurken

Lace zwart Cocktailjurken Met 3/4 mouwen diepe V-hals zwart zeemeermin

Lace zwart Cocktailjurken Met 3/4 mouwen diepe V-hals zwart zeemeermin
stijl: zeemeermin Cocktailjurken
hals: diepe V-hals Cocktailjurken
mouwen: kant 3/4 mouw Cocktailjurken
rok lengte: knielengte
verfraaiing: kant, van borduurwerk
stof: kant
kleur: zwart, blauw, groen, rood, wit
gelegenheid: prom, formeel 's avonds, militaire bal
celebrity stijl: alle celebrity stijlen
seizoen: lente, herfst, zomer
vorm van het lichaam: appel, zandloper, omgekeerde driehoek, peer, rechthoek, grote maten, petite, mist
netto gewicht: 1,5 kg
Verzendgewicht: 1.98kg
collecties: prom 2012
Het is een kant Cocktailjurken met mouwen. de diepe v-hals hals ontwerp is zeer modieus en populair. selecteren we de beste kwaliteit lace stof. smil Cocktailjurken uk product kleuren roman, prachtige handgemaakte, gegarandeerde kwaliteit, worden geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten. meer zwarte Cocktailjurken van: zwarte Cocktailjurken http://www.smiljurken.nl/cocktailjurken.html

zilveren avondjurk prinses beading sjerp lint ruching split

getoond kleur: zilver
silhouet: a-lijn, prinses avondjurk
versieringen: beading, sjerp / lint, ruches, split vooraan avondjurk
hals: halter, lieverd
stof: stretch satijn
gelegenheid: prom, formeel 's avonds, militaire bal
collecties: herfst 2012
taille: natuurlijke
zoom / trein: vloer-lengte
mouwlengte: mouwloos
seizoen: lente, zomer, herfst, winter
Terug Details: rits
volledig gevoerd: ja
ingebouwde beha: ja
uitbenen: ja
producten Model: ED-154
Het is een zilveren prinses avondjurk met beading, sjerp / lint, ruches en split vooraan versieringen. het is een a-lijn avondjurk online ontworpen met halter, lieverd halslijn. Dit is een elegante avondjurk, het is een symbool van de adellijke. stretch satijn zilveren stof kan op vertoon van uw nobele charme. beading, sjerp / lint en ruches versieringen zijn ontworpen in geliefde korsetten, smil trouwjurk zich te houden aan de klant centraal, neem eerlijk als fundamenteel, maak naam-merk door service, zoek ontwikkeling door innovatie.

Voel Je Je geinspireerd deur Ashley's trouwjurk?

Ashley Hebert en sprookjeshuwelijk JP Rosenbaum's op 1 december was een affaire te onthouden, en we kunnen niet wachten om deze twee te worden man en vrouw zien tijdens hun ABC bruiloft speciaal op Friday 16th!

Ashley droeg een prachtige Randi Rahm fit-en-flare jurk een hand-gerolde verwijderbare trein, die was uitgerust om al haar rondingen omhelzen. "Ze is als een petite barbiepop," Randi vertelt InStyle. "Ik wilde accentueren haar achterste-het had een echte Jessica Rabbit knuffel-the-tush voelen!" Ashley's trein was 14 meter lang en 40 pond, maar Ash zegt dat het was helemaal de moeite waard. "Het was verbonden met de bovenkant van mijn rug, dus wandelen op en neer de trap was alsof ik op de sportschool!"

Ashley gekoppeld haar jurk met zachte roze 4,5 inch Manolos - exact dezelfde stijl die Carrie Bradshaw droeg in de Sex and the City film! Ze koos Fiji door OPI voor haar nagels (tot bruiloft kleuren van roze, champagne en ivoor wedstrijd), en hield haar haar en make-up "zacht en romantisch."

Ondertussen, JP droeg een Hugo Boss smoking, gecombineerd met bretels - Ashley's favoriet. "Ik maakte een keer een reactie, toen hij droeg bretels dat hij sexy uitzag, dus ik ben blij dat hij het ​​gedaan heeft," Ashley zegt. "Er is niets sexier dan een kerel in bretels!"

Amen voor dat, sista. Voel je je geïnspireerd door huwelijk Ashley's? U kunt kopen haar jurk (The Ashley Alli) op Randi Rahm, en haar schoenen zijn beschikbaar voor speciale bestelling bij Manolo Blahnik! Voel Je Je geinspireerd deur Ashley's trouwjurken?